Els racons de… HONEY JAM

29 Gener 2012
0

Com ja aneu sabent, de les meves vacances Nadalenques a Londres, en vaig poder treure un munt de racons, contes, marques de joguines… Avui, us vull descobrir un dels petits racons que vaig trobar. Es tracta de la jogueteria Honey Jam, ubicada al barri de Notting Hill, ben a prop de Portobello Market.

Aquesta jogueteria no té gaire antiguitat, de fet va ser oberta l’any 2006, però es tracta d’una jogueteria de joguines de fusta, tradicionals i amb cert aire retro molt bonica i acollidora. Va ser una autèntica llàstima no poder-hi entrar, i és que estava tancada. Però si hi teniu l’ocasió, val la pena acostar-s’hi, i és que tan sols veient l’aparador saps que és d’aquells petits racons  ens els que val la pena perdre-s’hi durant una estoneta.

HONEY JAM

2 Blenheim Crescent Street

Hr.: De dilluns a dissabte de 10 a 18hComentaris

Deixa la teva opinió