Els racons de… WINTER WONDERLAND

28 Febrer 2012
0

Avui us porto un racó molt especial, però es tracta d’un racó temporal: Winter Wonderland. Si aneu pels volts de Nadal a Londres, entre meitats de Novembre i principis de Gener podeu acostar-vos al Hyde Park i descobrireu el racó més màgic del Nadal Londinenc. Winter Wonderland és una gran fira de Nadal amb atraccions de tota mena: un circ,  una pista de gel, paradetes, atraccions de fira…

És fantàstic, la fira es divideix en diversos racons:

– La pista de Gel

– El Circ

– The Angel’s Market: són tot un seguit de paradetes on vénen detallets i elements per decorar la teva casa per Nadal. A més també podeu trobar parades de dolços, de gorros i barrets de llana, d’artesania…

– Santaland: el racó per als més petits on podíeu anar a veure a Santa Claus i demanar-li els vostres regals o donar-li les gràcies pels que us havia fet, com a atracció principal. També hi podeu trobar tota mena d’atraccions de fira destinades als més menuts, i un petit trenet que passeja per tot el recinte de la fira.

A part de tot plegat, podeu trobar: totes les atraccions, muntanyes russes, així com diverses paradetes per comprar diferents coses per menjar.

L’únic que us demano és que si alguna vegada visiteu Londres per Nadal, us hi acosteu sense dubtar-ho. Us enamorareu d’un petit racó màgic.Comentaris

Deixa la teva opinió