El MIC enganxa

1 Desembre 2011
0

L’altre dia per fi després de molt sentir-ne a parlar, de veure el seu peluix a tot arreu, vaig poder veure el Mic, i no només un capítol, sinó un DVD sencer. És el que té tenir amics amb nens petits. I després d’analitzar-lo una estoneta he arribat a una conclusió: em va agradar moltíssim.

Crec que és un molt bon producte per als més menuts de la casa, molt senzill però que als nens els captiva. Abans de dir-vos el perquè us explico una mica més sobre el Mic, pels que encara no teniu el plaer de conèixer-lo.

El Mic és un nino fet de llana, amb el nas vermell i molt trapella. És curiós, es vol assabentar de tot el que passa al seu voltant i és molt bromista.

El Mic no està sol en els seus aprenentatges, i és que l’acompanya el Cincsegons. És una boca rodona que porta ulleres i un guant de color groc. En Cincsegons troba resposta a qualsevol pregunta del Mic. Explica històries, endevinalles, cançons. I, no te n’has adonat, i en Cincsegons ja ha marxat!

Al Mic també l’acompanya un personatge molt i molt lent que és un cargol. Molt senzill però molt graciós la manera en com està fet. Ah! I no ens podem oblidar de la menuda mosca! Tots plegats formen una colla ben curiosa que acompanyen al nostra protagonista.

Crec que la clau de l’èxit del Mic és la seva senzillesa, als nens avui dia encara els fascinen les titelles, i en Mic ho és. Una titella molt especial a la que no li veureu els fils, però que es mou com una titella. També és un personatge molt tendre i molt infantil, un personatge que resulta molt proper als nens petits. Els capítols són molt curts, i això és bo per a nens molt petits, ja que la seva capacitat d’atenció en edats primerenques encara no està molt desenvolupada. Les històries que explica també són senzilles i molt entendeores per als més menuts, fet que fa que pels nens de 2-3 anys sigui un autèntic mite.

Cal dir, que Tv3 i el Club Súper3 diuen que és una sèrie per nens fins als 6 anys, jo penso que és una sèrie per a nadons i nens de fins a 4 anys, ja que potser per a nens més grandets, no s’apropa tant als seus interessos que ja van canviat i encaminant-se per una altra mena de dibuixos. Tot i així, depén molt de la maduresa i interessos dels infants.

És per això que em trec el barret pels qui hagin triat produir una sèrie que per fi està pensada en català per a nens molt menuts! I és que a vegades, els nens tan petits són els grans oblidats de les graelles televisives infantils.

Us deixo amb un parell de capítols perquè el conegueu una miqueta més. Espero que us agradi.

 Comentaris

Deixa la teva opinió