Els racons de… M&M'S WORLD LONDON

20 Març 2012
0

Avui us porto un racó curiós, especial, diferent, que estic ben segura que us agradarà. No es tracta d’una llibreria ni d’una jugueteria. De fet no acostumo a portar-vos botigues de dolços però aquesta és molt especial. Es tracta de la nova botiga oberta a Londres d’M&M’s World. Una autèntica bogeria d’aquests cacauets recoberts de colors. Hi podeu trobar de tot: tasses, samarretes, souvenirs de tota mena, M&M’s de tots els colors imaginables o més…

És una autèntica passada, pràcticament una atracció turística, són 4 plantes dedicades a aquests especials i famosos dolços.  No deixeu d’entrar-hi a ser una mica nens, per molt que no us agradin els M&M’s, estic ben segura que fins i tot us vindran ganes de comprar-ne.

La botiga la podeu trobar a la següent adreça i el seu horari és aquest:

M&M’S WORLD LONDON

10 Wardour Street, Leicester Square

Hr. De Dilluns a Dissabte de 10 a 24h

Diumenge de 12 a 18h

Us deixo amb algunes de les fotos que hi vaig fer.Comentaris

Deixa la teva opinió